ALEG SA DESENEZ

Cel mai simplu mod in care poti picta cerul in acuarele

Salut! 🙂

Azi am venit cu ceva rapid, usor. E un exercitiu simplu prin care inveti sa faci cerul dintr-o singura culoare, plata sau cu nori pufosi, albi. Exersand putin in felul acesta poti lucra usor orice pata plata pe care vrei s-o faci cu acuarele.

Te las acum sa vezi filmuletul.

Daca ai intrebari despre articol sau sugestii pentru articole viitoare astept comentariul tau mai jos.

Spor si inspiratie.

Alina Militaru

 

150x600 profiart

 

6 thoughts on “Cel mai simplu mod in care poti picta cerul in acuarele

 1. Daniel

  buna , daca ai putea sa ma ajuti , sunt in clasa a 8-a si trebuie sa ma hotarasc unde sa merg la liceu diriginta care este si profesoara mea de desen ma sfatuieste/indruma spre bucuresti la liceul Nicolae Tonitza dar nu stiu ce sa fac miar place ea spune ca ar fii sansa mea dar bucurestiul e un oras foarte mare si nustiu daca mas descurca singur acolo e si foarte departe de orasul meu (Targu Jiu) daca ai putea sa ma ajuti cu niste sfaturi
  multumesc anticipat

  1. Alina Militaru Post author

   Buna!
   Nu ai liceu de arta si in Targu Jiu?
   Nu e nevoie sa ajungi asa departe pentru liceu daca ai in oras unul de arta. Abia cand va veni vorba de facultate poti sa te gandesti la “sansa ta”, la ce ai putea face mai departe, unde ai putea evolua mai bine in domeniul pe care ti l-ai ales.

   Vorbeste neaparat si cu parintii tai despre asta. Au si ei ceva experienta de viata care ti-ar putea fi de folos dar, din punctul meu de vedere, nu vad de ce ai merge in cel mai aglomerat si agitat oras din Romania pentru un liceu, oricat de bun ar fi acesta.

  1. Alina Militaru Post author

   Aha! Te referi la creioana colorate banuiesc. Momentan nu lucrez in creioane colorate. Ma gandesc sa le incerc pe viitor dar pana atunci nu te pot ajuta. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *