ALEG SA DESENEZ

Concurs – castigatori

Salut!

Am fost surprinsa sa vad diversitatea stilurilor lucrarilor inscrise in acest concurs. Chiar mai mult decat in primul concurs mi-a fost greu sa aleg un castigator si imi pare rau ca am la dispozitie doar doua premii de oferit.

Din cate mi-am dat seama pana si scorul de pe facebook a fost strans zilele acestea desi speram ca macar unul din premii sa-l ofer cu usurinta, fara nici o urma de indoiala.

Vreau sa felicit toti concurentii pentru inceput. Mai jos, in acest articol am postate toate lucrarile care au intrat in acest concurs iar acest articol e scris in special pentru a sustine munca celor care au participat printr-o lucrare de arta. Felicitari!

Am avut ocazia sa aflu si cate o mica povestioara aproape despre fiecare din lucrarile de mai jos si despre ce inseamna “Prima data” pentru fiecare din participanti. Asta nu mi-a facut alegerea mai usoara, trebuie sa recunosc.

Cei doi castigatori au fost alesi in doua moduri diferite si vreau sa-ti spun de se am ales sa fie asa.

Primul castigator va primi premiul in functie de like-urile primite pe facebook. Pentru a castiga un astfel de concurs ai nevoie de o lucrare pe gustul publicului si sa stii sa te promovezi.

E un lucru care mie nu mi-a placut mult timp si anume ideea de a ma vinde. Ca artist, ca om care in copilarie era aproape ridicat in slavi pentru talentul si munca depusa in desenele si picturile mele eram obisnuita sa vad admiratia si uimirea oamenilor din jur fara sa fac nimic altceva decat sa fiu buna la ceea ce fac iar asta imi venea in mare parte natural.

Mai tarziu insa mi-am dat seama ca dincolo de munca pentru a deveni cat mai bun, artistul, la fel ca in oricare alta meserie, trebuie sa stie sa se vanda, sa-si promoveze munca, sa ajunga la cati mai multi oameni si sa stie sa aduca la suprafata punctele forte ale lucrarii lui pentru ca in final sa vanda (cuvant ciudat pentru omul aiurit care traieste mare parte in propia imaginatie cum e artistul).

Am tot vazut pe facebook citat-ul acesta in diferite forme. Mi se pare corect.

 

a320c701e9e2491e615ebf9062caa8ed

Se stie ca arta nu e foarte apreciata in Romania. Nu fac o comparatie cu restul lumii fiindca nu am nici o experienta. Asta o sa se schimbe doar in momentul in care artistul o sa coboare din norisorii lui din cand in cand si o sa invete sa-si promoveze arta, o sa puna valoare pe propia munca si o sa afle cum sa deschida un canal de comunicare cu potentialii clienti prin care sa afle cum sa ofere ceea ce clientul doreste.

Felicitari, Daiana, pentru o lucrare bine facuta si pentru munca de a o promova!

De cealalta parte sunt oamenii care fac arta ca pe un hobby, pentru propriul suflet. Am avut foarte multe lucrari muncite, migalite cu drag, lucrari care au un mesaj frumos si personal.

Imi pare rau ca nu pot da mai multe premii, cum spuneam. As fi vrut sa fie macar trei. Abia acum o ora m-am hotarat asupra lucrarii Mihaelei Deaconu. Faptul ca stilurile si subiectul sunt atat de diferite nu m-a ajutat deloc in alegerea facuta.

De data aceasta lucrarea castigatoare nu are nimic de-a face cu like-urile de pe facebook. Am ales-o fiindca am vazut munca depusa, are un subiect frumos, o gama cromatica bine aleasa si un centru de interes dat de detalii si micile pete de culori calde intr-o mare de culori reci (contrastul cald-rece).

Felicitari si mult succes si tie, Mihaela Deaconu!

Pentru restul participantilor sper ca a fost o experienta frumoasa si sa ne rentalnim cu ocazia unui concurs nou in viitor.

Victor Pop1. Lucrare realizata de Victor Pop

 

roxana codoban3. Lucrare realizata de Roxana Codoban

 

raducu cristiana4. Lucrare realizata de Raducu Cristiana.

 

radu marian5. Lucrare realizata de Radu Marian

persacia6. Lucrare realizata de Petronela Ezaru

 

maurice cristian7. Lucrare realizata de Maurice Cristian

 

madalina ago8. Lucrare realizata de Madalina Ago

 

lu - ema9. Lucrare realizata de Ema

 

Iulian Marius10. Lucrare realizata de Iulian Marius

 

irina mitocanu11. Lucrare realizata de Irina Mitocanu

 

Irimia Maria-Denisa12. Lucrare realizata de Irimia Maria

Georgiana Cotet13. Lucrare realizata de Georgiana Cotet

diana trifan - intreg14. Lucrare realizata de Diana Trifan

Delia Radut15. Lucrare realizata de Delia Radut

 

daiana16. Lucrare realizata de Daiana

 

Angela Badetchi17. Lucrare realizata de Angela Badetchi

 

Ancuta Grama18. Lucrare realizata de Ancuta Grama

 

SAMSUNG19. Lucrare realizata de Ana Sabau

Castigatoarea premiului oferit de Profiart este Danira Daiana dupa ce a adunat pe facebook, pana la data de 25.11.2014. ora 12, un numar de 630 de like-uri.danira daiana - premiu

Celalalt premiu, oferit de mine, caietul de schite si idei personalizat este castigat de Mihaela Deaconu

scufundari 2014.

In final vreau sa multumesc oamenilor de la Profiart pentru produsele oferite pentru primul dintre castigatori. Eu ii recomand in continuare pentru produsele de foarte buna calitate si oamenii calzi care sunt acolo sa raspunda la intrebari prin mail sau telefon.

150x600 profiartPana data viitoare spor si inspiratie.

Alina Militaru

Tagged on: ,

10 thoughts on “Concurs – castigatori

  1. Alina Militaru Post author

   Felicitari! 🙂
   Nu am apucat sa scriu mesajul inca si sa-ti trimit un mail. Vorbim despre detalii pe mail sau facebook. Astept sa-mi dai instructiunile despre cum ar trebui sa arate caietul de schite si idei; dimensiuni, tipul de hartie, tema pentru coperta, etc.

  1. Angela Badetchi

   Felicitari castigatorilor! Felicitari organizatoarei concursului, deasemeni, felicitari tuturor participantilor. Pentru mine, a fost o experienta noua, placuta si folositoare. Multumesc Alina, pentru oportunitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *