ALEG SA DESENEZ

CONCURS. O poveste de iubire pe o singura pagina. Castigatori.

Salut!

Pe 29 octombrie s-au implinit 4 ani de cand sunt aici, scriind articole, bucurandu-ma de arta, desen si pictura alaturi de tine.

Asa cum ne-am obisnuit deja am pus la cale un concurs. In ultimul timp sau mai degraba in ultimele luni am avut ceva cu benzile desenate. Am cativa artisti pe care ii urmaresc cu placere si care posteaza periodic pagini de benzi desenate. Indiferent de stil si de subiect stiu ca povestile pot deveni chiar interesante si creative asa ca asteptam cu interes sa ma las surprinsa de povesti frumoase.

Ma asteptam sa fie ceva mai multi participanti la acest concurs dar in rest nu am fost dezamagita. Oamenii sunt creativi cand isi pun mintea la munca.

Te las si pe tine sa te bucuri de lucrarile inscrise in concurs si revin la final cu castigatorii.

Lucrare realizata de Victor Alex.

victor-alexLucrare realizata de Simona.

simona

Lucrarea realizata de Samosi Norbert

ptr_concurs

Lucrare realizata de Maria Gheorghita

maria-gheorghita

Lucrare realizata de bindiribli.

bindiribli

Lucrare realizata de Gabriela.

banda-desenata-gabriela

Lucrare realizata de Crina.avram-crina

Lucrare realizata de Adela.

adelaSi acum cele doua lucrari castigatoare. Lucrarea Giuliei am ales-o pentru stilul  compact, povestea scurta, bine ilustrata si clara chiar daca nu are dialog.

Giulia va primi O CUTIE DE SCHITE in valoare de 100 de lei care va include un caiet de schite si ustensilele necesare pentru a-si pune in practica ideile. Felicitari pentru munca depusa.

giulia-ungvariAl doilea premiu merge la Sorina, e-Book Complet Si Actual Al Picturii Peisajelor Folosind Exclusiv Pasteluri oferit de Laura Mateescu.

Apreciez creativitatea povestii ei si firul narativ simplu, clar. Felicitari pentru munca depusa.

sorina

Felicitari tuturor pentru munca depusa. Vad mult potential in lucrarile voastre si mi-ar face placere sa vad mai multe pagini de benzi desenate in grupul de pe facebook, Aleg sa desenez – grup. Sunteti oameni creativi si ma bucur sa va am alaturi.

Am incercat sa fiu cat mai creativa cu subiectele alese pentru concursuri pana acum. Pana data viitoare probabil o sa-mi am alte idei dar daca ai un anumit subiect pe care ai vrea sa-l vezi sub forma unui concurs, in viitor, lasa-mi un mesaj mai jos si o sa tin seama de sugetiile tale.

Pana data viitoare va urez succes tuturor, spor si inspiratie.

Alina M.

 

PS: Zilele acestea pregatesc un curs de pictura in acuarele. O sa revin cu mai multe informatii maine asa ca stai pe aproape.

PPS: Premiile sunt oferite de Laura Mateescu:

pbook007-mic-1si Profiart, Bucuresti:

150x600 profiart

 

One thought on “CONCURS. O poveste de iubire pe o singura pagina. Castigatori.

 1. Simona Pozsar

  Felicitari pentru ideea concursului:
  “O POVESTE DE IUBIRE PE O PAGINA”
  precum si pentru derularea lui.

  Cu multa stima ,
  Simona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *