ALEG SA DESENEZ

CONCURS. O poveste de iubire pe o singura pagina.

Salut! 😀

Am inceput sa astept cu drag perioada asta din an, sa vad creativitatea oamenilor care intra pe alegsadesenez.com. Mai e putin si se implinesc 4 ani de cand am ridicat blogul; pe 29 oct. 2012 am postat primul articol ( Sa intelegem talentul )

Cu ocazia aceasta organizez acest concurs. Vreau sa-ti pun mintea la contributie, sa-ti provoc imaginia sa creeze. Intra cu mine in joc si hai sa vedem ce poveste putem sa punem pe o singura pagina.

Tema pentru concursul acesta este O POVESTE DE IUBIRE PE O SINGURA PAGINA DE BANDA DESENATA (atentie ca nu am mentionat ca e necesar sa fie iubire romantica; poate sa fie intre un parinte si un copil, intre doi prieteni, intre doi necunoscuti care si-au aratat compasiune unul altuia intr-un moment in timp, etc.) Pune-ti mintea la contributie si vezi ce te inspira.

In ultimul timp am gasit o pasiune pentru benzile desenate si am inceput sa urmaresc mai multi artisti care se ocupa cu asa ceva (nu ma refer aici neaparat la clasicile benzi desenate cu supereroi). Pentru mine a fost o provocare frumoasa sa incerc asa ceva si sper sa te entuziasmeze si pe tine aceasta idee.

Stilul de lucru il alegi tu. Personal sunt curioasa mai degraba sa vad creativitatea povestii tale decat scheme complexe si detalii minuscule dar apreciez si munca depusa, tehnica, culorile alese daca alegi sa le folosesti, etc.

Trimite fotografiile la adresa urmatoare:

alinamilitaru@alegsadesenez.com

O sa-ti raspund la mesaj imediat ce-l citesc. Daca nu esti sigur ca l-am primit lasa-mi un comentariu sub articol.

Pentru verificarea autenticitatii lucrarii am nevoie de o semnatura vizibila sau atasat langa lucrarea propriu zisa o fotografie in care sa apari langa lucrare. Nerespectand aceasta cerinta lucrarea nu va fi admisa in concurs.

Imi rezerv dreptul de a refuza lucrarile care sunt facute fara nici o tragere de inima, fara nici un fel de poveste in spate sau facute “la caterinca”.

Data limita cand poti trimite pagina ta: 23 oct. 2016 inclusiv.

CUM VA FI ALES CASTIGATORUL

-Lucrarile vor fi postate pe pagina aleg sa desenez de pe data de 24 pana pe  30 octombrie.

-Dintre primele cinci cele mai apreciate pagini voi alege eu castigatorul iar pe 31 octombrie voi posta articolul in care vor aparea toate lucrarile participante, plus castigatorul.

PREMII:

1. O CUTIE DE SCHITE in valoare de 100 de lei care va include un caiet de schite si ustensilele necesare pentru a-si pune in practica ideile.

2. Un e-Book Complet Si Actual Al Picturii Peisajelor Folosind Exclusiv Pasteluri oferit de Laura Mateescu.

Multumesc pentru sustinere, Laura! 😀

Daca ai intrebari si nu ti-am raspuns in articol lasa-mi un mesaj mai jos.

Pana data viitoare iti urez spor la lucru si inspiratie pentru concurs.

Alina M.

PS: Multulesc Profiart pentru sponsorizarea acestui concurs. Ca de fiecare data il recomand: gasesti aici materiale de calitate si oameni disposi oricand sa ajute.

150x600 profiart

 

13 thoughts on “CONCURS. O poveste de iubire pe o singura pagina.

  1. Alina Militaru Post author

   Nu conteaza marimea foii, doar sa primesc o singura pagina. Ai grija numai atunci cand o fotografiezi sau o scanezi sa se vada destul de clar ce ai lucrat.
   Spor la lucru!

 1. Mb

  Mult succes cu blogul, faci o treabă foarte bună! Tema concursului este minunată, abia aştept să îţi trimit desenul. Însă am o întrebare.. Dacă nu avem cum să scanăm desenul îi putem face si o fotografie cu telefonul de exemplu?(desigur, cu condiţia de a fi foarte clară fotografia).

  1. Alina Militaru Post author

   Multumesc pentru urari! 🙂

   Da, poti sa faci si fotografie desenului. Abia astept sa vad ce idee ai pus pe hartie si ce o sa iasa in urma acestui concurs. 😀

   Deja se anunta interesant daca e sa ma iau dupa mesajele pe care le-am primit pana acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *