ALEG SA DESENEZ

Cum reincarci un marker copic

Salut, omule iubitor de frumos! 🙂

De cand am pus mana pe primele markere copic am stiut  ca acest moment o sa vina mult mai repede decat cu alte materiale si anume momentul in care o sa-mi vad markerele “murind” unu cate unu.

La inceput nu mi-a pasat mult. Am inceput cu cinci markere copic original fiindca erau la jumatate de pret si m-am lasat tentata de multitudinea de nuante care sunt oferite.

Unul din motivele pentru care am continuat cu aceste markere a fost tocmai datorita acestor sticlute cu cerneala cu ajutorul carora pot reda viata markerelor preferate.

Markerele au fost foarte bine gandite pentru oameni ca mine care nu ar arunca nimic pana e absolut siguri, mie la suta ca materialele acelea nu mai au nici o sansa sa fie folosite la ceva vreodata, in lumea asta si cea de dincolo. 🙂

Te las acum sa vezi filmuletul.

Pana data viitoare iti urez spor si inspiratie.

Alina Militaru

 

 

PS: Markerele copic, sticlutele de refill si aproape toate materialele pe care le folosesc sunt de pe profiart. Markerele copic se gasesc destul de greu in tara noastra asa ca daca te intereseaza sa stii de unde le poti procura.

3 thoughts on “Cum reincarci un marker copic

    1. Alina Militaru Post author

      Asta chiar nu mi-a trecut prin minte pana acum. Nu-mi pot imagina pe cine ar interesa sa vada un articol despre chipul meu, cum spui tu. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *