ALEG SA DESENEZ

Poveste in trei cuvinte si o ilustratie: papusa, camila, branza. (Nr. 2)

Salut! 🙂

Mi-am propus acum ceva timp sa fac o serie de ilustratii, povesti pornind de la trei cuvinte alese la intamplare dintr-un borcan cu biletele.

Ideea e destul de simpla; cele mai mari evolutii ale mele intr-o zona sau alta a artei le-am vazut dupa proiecte mai maricele, atunci cand am avut mai multe lucrari facute urmand aceeasi idee sau cu un scop comun.

Cu fiecare lucrare in parte am avut ceva nou de invatat, provocari ce au trebuit depasite, uneori cate un “AHA! Asa merge treaba cu asta.” sau “Asta ma depaseste deocamdata. Trebuie sa caut informatii noi si/sau sa repet procesul”.

De aici si ideea de a incepe o serie de articole/exercitii pe tema ilustratiei. Am simtit nevoia de revelatii noi. E o scuza buna pentru evolutie si am sentimentul aceasta serie are mult mai mult potential decat pot vedea in acest moment.

Acum te las sa vezi filmuletul. Daca iti place ce vezi sustine-ma cu un like si aboneaza-te pe blog si/sau youtube. O sa apara si alte filmulete asemanatoare, sper eu, in viitorul apropiat. 🙂

Articolul de azi este al doilea din serie. Primul il gasesti aici:

Poveste in trei cuvinte si o ilustratie: Covor. Inger. Cafea.

Daca ai intrebari, sugestii sau vrei sa incerci si tu exercitiul acesta (pot sa-ti aleg trei cuvinte cu ajutorul carora sa creezi ilustratia) lasa-mi un comentariu mai jos.

Pana data viitoare iti urez spor si inspiratie.

Alina Militaru

 

PS: Am lansat saptamana asta Cursul de Pictura in Acuarele, pe tema Peisajului. Daca te intereseaza subiectul te astept pe pagina de prezentare sa vezi toate detaliile si sa te inscrii. 🙂

 

PPS: Profiart e sponsor in cadrul cursului si ne ofera materialele necesare pentru realizarea celor doua workshop-uri la Bucuresti si Pitesti.

2 thoughts on “Poveste in trei cuvinte si o ilustratie: papusa, camila, branza. (Nr. 2)

  1. Alina Militaru Post author

   😀 Eu nu ma mai satur de idee asta. Mai ales in ultima saptamana, cat am stat fara laptop mi-am ales cinci seturi de cuvinte cu care sa fac ilustratii. Nu am inca bine conturate toate povestile dar am facut schite pentru trei din ele din care una o sa apara curand pe blog.

   Cuvintele tale:
   -mireasa
   -tarta
   -curios

   Daca nu e mare deranjul mi-ar placea sa aflu si eu ce a iesit. Sunt curioasa cum functioneaza imaginatia altor persoane. Imi lasi un mesaj pe blog sau o postezi pe grupul Aleg sa desenez – grup:
   https://www.facebook.com/groups/600698133345736/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *