ALEG SA DESENEZ

Provocarea celor trei markere

Salut!

In ultimul timp m-am pomenit cu o afinitate pentru provocari. In articolul trecut am facut o ilustratie pornind de la trei cuvinte luate la intamplare iar in articolul de azi m-am pus pe colorat o ilustratie pornind de la trei markere luate la intamplare.

Nu stiu daca circula si la noi si a prins provocarea aceasta cu cele trei markere dar am vazut mai multe filmulete pe youtube ale artistilor din afara si mi s-a parut interesanta ideea.

Ce-i drept, unul din motivele pentru care m-am aruncat cu atat entuziasm asupra ideii a fost pentru a contracara pornirea mea de a cumpara tot mai multe markere.

E o iluzie sa credem ca, cu cat avem mai multe materiale la indemana cu atat lucrarile noastre or sa fie mai bune.

Ideea e destul de simpla: alegi trei markere la intamplare din ce ai la dispozitie si scoti tot ce poti mai bun din ele. Detaliile le gasesti in filmuletul de mai jos si in alte filmulete ale altor artisti, pe youtube daca esti curios ce au reusit sa faca altii avand la indemana doar trei markere.

Daca ai intrebari astept comentariul tau sub articol.

Daca ai dat si tu peste niste provocari interesante as fi curioasa sa aud despre ele. 🙂 Sunt pornita pe asa ceva in ultimul timp.

Pana data viitoare iti urez spor si inspiratie.

Alina Militaru

3 thoughts on “Provocarea celor trei markere

  1. Alina Militaru Post author

   A iesit mult mai bine decat ma asteptam, destul de complex. Cu pielea am avut o retinere si-mi venea putin sa ma intind dupa celelalte markere si sa gasesc o nuanta mai conventionala pentru ea.

   Un exercitiu ce merita refacut din cand in cand, atunci cand ma apuca febra cumparaturilor sau urmeaza sa pun piciorul intr-un magazin cu materiale de arta. 😀

 1. Jassmyna Stetco

  VBuna din nou Alina M.,am fost ocupata si nu am mai putut sa iti comenetez,ei bine nu stiu ce sa zic nu este prea binisor,este foarte super!!!Continua asa,si succes in continuare!!!! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *