ALEG SA DESENEZ

Cum fac trecerea de la TREBUIE la VREAU sa desenez.

Salut!

In ultimele doua luni mare parte din atentia mea se indreapta catre seria de 365 de ilustratii in 365 de zile.

Sunt absolut incantata de ce e iese si de modul in care imi provoaca imaginatia dar trebuie sa recunosc ca imi ia mai mult timp decat aveam in plan sa-i ofer la inceput. Pana acum nu a fost mare lucru (am avut cateva luni destul de relaxate) dar perioada urmatoare nu o sa fie la fel de generoasa cand vine vorba de timp liber.

In parte stiam la ce ma inham; 365 de desene in 365 de zile suna aproape ireal. Nu-mi pot bloca un an intreg pentru a explora in detaliu toate ideile care-mi trec prin cap.

In acelasi timp stiu ca nu pot amana la infinit ideile mari, in speranta ca o sa-mi gasesc la un moment dat suficient timp pentru a-l dedica lor.

Azi vorbim despre calea de mijloc. Calatoria de 365 de pasi continua. 😀

Am doua filmulete deja postate pe youtube. Ma organizez mai greu decat as fi sperat s-o fac asa ca le postez pe amandoua intr-un singur articol.

Ca de obicei, daca vrei sa urmaresti seria de ilustratii, le gasesti pe pagina de Facebook/alegsadesenez si Instagram/alegsadesenez.

Ultimul articol l-am facut de genul “Intrebari si raspunsuri”. Daca iti place ideea mai pot face unul de genul acesta in urmatoarele saptamani. Lasa-mi o intrebare despre aceasta serie intr-un comentariu mai jos si o sa raspund la ea in filmuletul urmator.

Pana data viitoare iti urez spor si inspiratie.

Alina Militaru

https://www.profiart.ro/

2 thoughts on “Cum fac trecerea de la TREBUIE la VREAU sa desenez.

  1. Diana Hondrea

    ÃŽntre “a fi perfect”=imposibil È™i “a nu fi deloc “=probabil, alegem “a fi”, pur È™i simplu… singura opÈ›iune care ne stă în putere…

    1. Alina Militaru Post author

      Corect. Ce ne facem insa cu micul nostru dracusor perfectionist?

      Eu am ajuns sa ma inteleg destul de bine cu el in ultimul timp dar imi dau seama ca daca fac o pauza mai mare de trei, patru zile de la desen deja isi ascute dintii. 😂

      Musca, firar sa-i fie, ca un copil rasfatat caruia refuz sa-i cumpar ciocolata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.