ALEG SA DESENEZ

Experienta unui workshop de desen

Salut! 🙂

Luni, dimineata m-am intors acasa dupa ce mi-am petrecut sfarsitul de saptamana la Bucuresti.

Am organizat primul workshop si ma bucur ca am facut-o fiindca a iesit o experienta care m-a imbogatit din foarte multe puncte de vedere.  Ziua de sambata a fost lunga si scurta in acelasi timp. Abia acum am reusit sa ma pun sa analizez tot ce s-a intamplat in acea zi.

O sa incep cu cateva multumiri oamenilor carora o sa le raman profund recunoscatoare pentru ajutorul primit in organizarea acestei intalniri.

In primul rand ii multumesc Elizei Rustin care a fost o adevarata prietena pentru mine in perioada aceasta.

Iar apoi le multumesc oamenilor de la Connect Hub, unde am tinut evenimenul. Sunt niste oameni incredibil de intelegatori iar locatia a fost exact ce mi-am dorit; un mediu intim, linistit, curat.

Mi-am dorit de ceva timp sa organizez un eveniment live cu gandul sa recreez atmodfera unui atelier de desen. Nu mi-e dor de scoala (imi cer scuze profesorilor 😀 ) dar imi e dor de zilele de atelier. Uneori erau plictisitoare si pareau mult prea lungi dar privind per ansamblu toti anii in care aveam zile de atelier saptamanale, trebuie sa recunosc ca au fost cu adevarat frumoase.

In ceea ce priveste ziua de sambata mi-a placut sa vad cat de dedicat si concentrat a fost fiecare din participant. Eu zic ca am reusit si sa ne relaxam putin avand in vedere ca am iesit mult mai putin obosita decat ma asteptam dupa mai bine de sase ore de lucru.

Sunt multe lucruri de imbunatatit. Sunt lucruri care au iesit mai bine decat ma asteptam. Sunt lucruri pe care nu am putut sa le aplic asa cum am vrut si a trebuit sa le adaptez.

Cu siguranta a fost o experienta din care am invatat foarte multe. De asta multumesc participantilor fiindca m-au invatat cum sa-i invat. Sper sa ne reintalnim curand cu ocazia unui workshop nou pe care vreau sa-l reinventez.

O zi frumoasa si va imbratisez pe fiecare in parte.

Alina Militaru

 

DSCN9896

 

DSCN9891

 

DSCN9892

DSCN9854

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.