ALEG SA DESENEZ

Exercitiu in tus; cum sa desenezi o pasare folosind tusul

coperta articol pasari tus

Salut!

Revin cu un articol nou, video.

Raman la exercitiile in tus fiindca e mediul pe care il folosesc cu placere in ultimul timp. Inca mai am de invatat si sunt incantata de lucrul acesta dar asta nu inseamna ca nu-ti pot arata ceea ce stiu deja si nu putem invata impreuna.

O sa fiu scurta de data asta fiindca am deja un filmulet destul de lung. Iti las mai jos fotografiile pe care le-am folosit ca referinta.

barn_swallow_by_jamie_macarthur-d4w0ay8

 

house-sparrow-maleMai jos ai filmuletul.

Daca ai intrebari sau sugestii pentru articolele viitoare astept comentariul tau sub articol.

Numai bine, spor si inspiratie.

Alina Militaru

 

PS: Liner-ul cu tus pe care il folosesc in filmulet il gasesti pe profiart.ro : http://www.profiart.ro/catalog/product/liner-standardgraph-tec-pen

150x600 profiart

Tagged on: , ,

5 thoughts on “Exercitiu in tus; cum sa desenezi o pasare folosind tusul

  1. Alina

    Buna! Mi se pare foarte frumos ceea ce faci. Multumesc ca ma si ne inveti atata. Dar.. Am o problema cu PDF-ul. Imi apare Eroare ca nu am permisiunea sa-l vad.. Te rog sa ma ajuti cu aceasta problema.

  2. Elena

    Super ,Alina.Eu de abia acum am urmarit filmuletul cu pasarile. Sfaturi foarte utile.Am la curs de facut o pasare, explicatia ta mi-a fost mai mult decat utila. Mii de multumiri.Mie imi place foarte mult cum comentezi. Te rog sa nu te opresti chiar daca afirmi cateodata ca”nu prea mai sunt multe de spus”Eu asi fi interesata de niste maci facuti pas cu pas. In rest ,spor si inspiratie ( cuvinte tale)iar pentru incepatori multa munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *